Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η proxess είναι μία από τις πλέον δυναμικές εταιρίες στο χώρο της πληροφορικής. Παρέχει αξιόπιστες, σύγχρονες και πρότυπες λύσεις μηχανογράφησης που απευθύνονται σχεδόν σε όλες τις επιχειρήσεις. Σχεδιάζει, αναπτύσσει και προσφέρει εφαρμογές που βασίζονται σε τεχνολογίες αιχμής με βασικό στόχο να είναι εύχρηστες και προσιτές σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων.

Στόχος της είναι να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης και εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της.

Διαθέτει λύσεις που μπορούν να καλύψουν όλες τις λειτουργίες μιας επιχείρησης και στοχεύουν στην αυτοματοποίηση και βελτιστοποίηση των  διαδικασιών μειώνοντας παράλληλα το λειτουργικό κόστος.


Οι άνθρωποι της proxess

Δίνεται μεγάλο βάρος στους ανθρώπους και τους συνεργάτες μιας και η φιλοσοφία της είναι να χτίζει δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης οι οποίες θα καταλήγουν σε δυνατές σχέσεις εμπιστοσύνης και με τους πελάτες της. Στο δυναμικό της ανήκουν έμπειρα και δυναμικά  άτομα  που έχουν διάθεση και μεράκι να συνεργαστούν με νέους ανθρώπους, Είναι άνθρωποι που διαθέτουν όρεξη για δημιουργία, είναι ανοιχτοί σε νέα πράγματα και έχουν όραμα και στόχους.


Νέες τεχνολογίες &  Ανάπτυξη

Στα πλαίσια της υγιούς ανάπτυξης,  η proxess επενδύει σημαντικό κομμάτι χρόνου και χρήματος με στόχο τη κατανόηση και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων της, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και της πιο απαιτητικής επιχείρησης.


Πολιτική ποιότητας

Η proxess έχοντας ως γνώμονα την αξιοπιστία και τη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, εφαρμόζει από το 2008 το σύστημα διαχείρισης Ποιότητας πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου για την Ποιότητα ISO 9001:2000 (Διαβάστε περισσότερα…)

Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στη ιστοσελίδα μας και να ενημερωθείτε για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσα από το εύχρηστο μενού και τη καθοδήγηση των links. Βρείτε τη λύση που καλύπτει τις δικιές σας ανάγκες και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Οι άνθρωποι της proxess θα είναι στη διάθεση σας σε ότι χρειαστείτε.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Ζούμε στην εποχή όπου οι επιχειρήσεις αρχίζουν να δίνουν βαρύτητα σε επιχειρηματικές διαδικασίες οι οποίες μπορούν να εμπορευματοποιηθούν υπό τη μορφή ηλεκτρονικών υπηρεσιών μέσω του internet.

Οι επιχειρήσεις πρέπει να μπορούν να απαντούν γρήγορα και έξυπνα στις αλλαγές της αγοράς αξιοποιώντας ακόμα και τα υπάρχοντα πληροφοριακά συστήματα που μπορεί να έχουν αγοραστεί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους, καθώς και να υλοποιούν νέες εφαρμογές ηλεκτρονικού επιχειρείν εύκολα και γρήγορα.
Το διαδίκτυο, αποτελεί πλέον το επιχειρηματικό μέσο επικοινωνίας με πελάτες, συνεργάτες, προμηθευτές και μέσο κάλυψης δραστηριοτήτων που σχετίζονται με την αύξηση της παραγωγικότητας και της λειτουργικότητας. Στο πλαίσιο αυτό, οι επιχειρήσεις για να είναι ανταγωνιστικές πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους πληροφοριακή υποδομή που να εξυπηρετεί τις εξατομικευμένες ανάγκες τους.
Η φιλοσοφία μας έγκειται στο ότι η πληροφοριακή δομή μιας επιχείρησης πρέπει να υλοποιεί την απόλυτη μεταφορά των αναγκών διαχείρισης, μετάδοσης και παρακολούθησης στον Η/Υ χωρίς να επιφέρει περιττή αναδιοργάνωση διαδικασιών.
Σύντομα ακόμα περισσότερες επιχειρήσεις θα εφαρμόσουν μοντέλα διαδικασιών business-to-business [επιχείρηση προς επιχείρηση] και business-to-consumer [επιχείρηση προς καταναλωτή], τα οποία θα βασίζονται σε μία σειρά ηλεκτρονικών υπηρεσιών (e-services). Οι υπηρεσίες αυτές θα διαπραγματεύονται μεταξύ τους προϊόντα και υπηρεσίες και θα έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν με τη σειρά τους άλλες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.