Μπορείτε να κατεβάσετε και να περιηγηθείτε στο demo του proxess Λιανική επιλέγοντας είτε το Cloud είτε τη τοπική εγκατάσταση στο υπολογιστή σας.
Και με τις δύο λύσεις η εφαμορμογή είναι πλήρως λειτουργική και μπορείτε να δείτε όλες τις δυνατότητες της.
 
Επιλέξτε το DEMO που θέλετε να δοκιμάσετε ( Εάν δεν είστε σίγουροι για την επιλογή σας, επιλέξτε το πρώτο(1) )
 

1. Θέλω τα εκτελέσω το DEMO του proxess Λιανική χωρίς να εγκαταστήσω τίποτα στον υπολογιστή μου (εκτέλεση CLOUD)

Με την Cloud έκδοση του proxess Demo μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα μέσω Internet χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή βρίσκετε σε κεντρικό απομακρυσμένο server και εσείς τη χρησιμοποιείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σα να ήταν στον τοπικό σας υπολογιστή αποθηκεύοντας αρχεία στους δίσκους σας και εκτυπώνοντας στους εκτυπωτές σας. Η εφαρμογή είναι αναβαθμισμένη και ενημερωμένη με τη καινούργια έκδοση proxess και έτσι μπορείτε να δείτε όλες τις τελευταίες δυνατότητες και λειτουργίες της.  Πως μπορώ να τρέξω την Cloud έκδοση του proXess ; Κατεβάζετε το συμπιεσμένο αρχείο (ZIP) απο το link παρακάτω το οποίο περιέχει το αρχείο proXessRetail.RDP Αποσυμπιέζετε τη συντόμευση και αποθηκεύετε σε κάποιο σήμείο στον υπολογιστή σας, εύκολο να το εντοπίσετε. Κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση και περιμένετε να εκκινήσει η εφαρμογή. Για τη σύνδεση θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία :

UserName:  cyberarts\demo
Password:   demo

* Ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet και της εφαρμογής που εκτελείτε, η εκκίνηση μπορεί να πάρει λίγη ώρα. Κατεβάζετε τη συντόμευση για να τρέξετε την cloud εφαρμογή απο το παρακάτω :

     proxess Λιανικη Cloud


2. Θέλω να κατεβάσω το Demo και να το εγκαταστήσω στον υπολογιστή μου (SETUP)

Η τρέχουσα δοκιμαστική έκδοση του proXess Retail είναι η v6.2

Βήματα:

  • Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέξτε “Αποθήκευση” (“Save”) του αρχείου στον υπολογιστή σας. Επιλέξτε ένα γνωστό σημείο πχ Επιφάνεια εργασίας ώστε να μπορείτε να το εντοπίσετε εύκολα.
  • Εκτελέστε το αρχείο που κατέβηκε. Ακολουθήστε τα βήματα για εγκατάσταση.
  • Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης θα έχει δημιουργηθεί μια συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας με όνομα proXess Retail
  • Τώρα είστε έτοιμοι να εκτελέσετε το proXess Retail

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το proXess Λιανική Demo

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, όπως επίσης και για παρουσίαση από εξειδικευμένο συνεργάτη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@proxess.gr ή στα τηλέφωνα της εταιρίας μας +30 2310 330411