Με την Cloud έκδοση του proxess Demo μπορείτε να εκτελέσετε το πρόγραμμα μέσω Internet χωρίς να κάνετε εγκατάσταση στον υπολογιστή σας. Η εφαρμογή βρίσκετε σε κεντρικό απομακρυσμένο server και εσείς τη χρησιμοποιείτε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σα να ήταν στον τοπικό σας υπολογιστή αποθηκεύοντας αρχεία στους δίσκους σας και εκτυπώνοντας στους εκτυπωτές σας.

Η εφαρμογή είναι αναβαθμισμένη και ενημερωμένη με τη καινούργια έκδοση proxess και έτσι μπορείτε να δείτε όλες τις τελευταίες δυνατότητες και λειτουργίες της.  

Πως μπορώ να τρέξω την Cloud έκδοση του proXess ; Κατεβάζετε το συμπιεσμένο αρχείο (ZIP) απο το link παρακάτω το οποίο περιέχει ένα αρχείο proxess.RDP Αποσυμπιέζετε τη συντόμευση και αποθηκεύετε σε κάποιο σήμείο στον υπολογιστή σας, εύκολο να το εντοπίσετε. Κάντε διπλό κλικ στη συντόμευση και περιμένετε να εκκινήσει η εφαρμογή. Για τη σύνδεση θα χρειαστείτε τα παρακάτω στοιχεία :

UserName:  cyberarts\demo
Password:   demo

* Ανάλογα με την ταχύτητα της σύνδεσής σας στο Internet και της εφαρμογής που εκτελείτε, η εκκίνηση μπορεί να πάρει λίγη ώρα.

Μπορείτε να κατεβάσετε το proxess ERP Demo σε Cloud απο το παρακάτω Link αλλιώς απο το μενού Downloads επιλέξει την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει :

     proxess ERP Cloud

Για οποιεσδήποτε απορίες ή διευκρινίσεις, όπως επίσης και για παρουσίαση από εξειδικευμένο συνεργάτη, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@proxess.gr ή στα τηλέφωνα της εταιρίας μας +30 2310 330411